Virtuell marknad och försäljningskanal

Mobie Forum – virtuellt marknadstorg


Har Ni inga kunder och dagarna blir långa i en tom affär?

Covid-19-pandemin har avsevärt minskat kundantalet i köpcentrum och fysiska butiker. Nu finns det en prisvärd virtuell lösning för att öka kundantalet, personlig kundservice och försäljning.

Mobie Forum möjliggör mångsidiga marknadsförings- och försäljningsevenemang i en praktiskt taget lättanvänd onlinetjänst. Evenemanget kan enkelt åtföljas av ett annat följeprogram, antingen som inspelade interaktiva shower eller livestreamade på plats. Det är också lätt att genomföra olika tävlingar och kundundersökningar.

Varje rörelse har sitt eget interaktiva produkt- och servicedemonstrationsutrymme och ett personligt videokonferensrum för att betjäna kunder. Du kan kontakta alla evenemangsbesökare på sociala medier i systemet, där du har en egen grupp för alla besökare till evenemanget. På så sätt kan du enkelt bjuda in besökare till dina egna presentationer och försäljningar. Den personliga produktdemonstrationen sker i ditt eget videokonferensläge, där du kan fortsätta att sälja även efter händelsen och därmed ge din kund personlig service var de än befinner sig. Med detta skulle din kundbas utökas till nationell nivå.

Vad händer om kunderna inte dyker upp för att köpa?

Mobie Forum har också en egen onlinebutik där du kan ta med alla dina kampanjprodukter till försäljning utan att behöva investera i din egen onlinebutik. Vi tar bara ut en liten provision för varje försäljning. Vi kan också länka din kampanjprodukt till en befintlig onlinebutik om du redan har en.

Även för internationell handel

Mobie Forum är också lämpligt för internationell marknadsföring och försäljning, eftersom Mobie Oy:s serverpartner är Amazon Web Services, vars servernätverk täcker hela världen. Tjänsten skalas också till mycket stort antal besökare vid behov.

Mobie Forum – Något helt annat än ett vanligt marknadstorg

Mobie Virtual Conference

Ett mycket mångsidigt, finskt virtuellt evenemang och mäss service.

En virtuell händelse som fungerar globalt

Du kan organisera dina evenemang var som helst i världen, eftersom Mobie Oy har datacenter i 14 olika länder och täcker en bra del av den globala befolkningen. Förutom Finland finns tjänsterna i Storbritannien, Spanien, Tyskland, USA, Kanada, Japan, Kina, Hongkong, Singapore, Indien, Austalia, Förenade Arabemiraten och i Brasilien.

Konferenser

Mässor

Utbildningar

Marknadsplatser