Virtual Conference & Networking

Gemensamma och mångsidiga virtuella seminarier och konferenser

Nätverka och delta i diskussioner vid virtuella evenemang


Mobie Forum-evenemanget är ett webbforum för onlinekonferenser eller seminarier som innehåller en presentation antingen som inspelningar eller livesändning istället för ett traditionellt webbseminarium, samt en nätverksmöjlighet och videokonferenser mellan deltagarna. I tjänsten ingår även virtuellt kaffe och kvällsevenemang med livesessioner och gruppfaciliteter.

Varför är tal och presentationer främst inspelningar?

På Mobie Forum är tal och presentationer främst mångsidiga interaktiva inspelningar, som du kan få som en omfattande ”Nyckelfärdig” -tjänst producerad av proffs om det behövs.

På ett normalt webbinarium har talarna inte mycket tid att svara på lyssnarnas frågor eller föra bilaterala diskussioner med dem. På ett normalt webbinarium har talarna inte mycket tid att svara på lyssnarnas frågor eller föra bilaterala diskussioner med dem.

Skapa nätverk och få till resultat

På Mobie Forum-evenemanget kan du nätverka med andra deltagare, talare, föredragande och utställare, och om du vill kan du starta bilaterala förhandlingar i en säker videoanslutning. Evenemanget är aktivt under en separat tid när du har betydligt mer tid att bekanta dig med innehållet och nätverket än i ett engångsseminarium.

Klimatvänligt, kostnadseffektivt och riskfritt att organisera

Ett virtuellt evenemang som är kostnadseffektivt och klimatvänligt, eftersom onödiga resor utelämnas. Ett virtuellt evenemang som är kostnadseffektivt och klimatvänligt, eftersom onödiga resor utelämnas.

Sponsrings- och virtuella utställningsavdelningar

Virtuella utställningslokaler kan säljas för konferensen, där utställarna kommer att ha en egen sida för interaktiva produkt- och servicepresentationer, och de kommer också att ha ett eget virtuellt konferensrum för grupp, bilaterala förhandlingar och sina egna centrala och sociala mediegrupper under hela evenemanget.

Försäljning av entréavgifter och utställningslokaler i en global webbutik

Försäljningen av evenemangsbiljetter och virtuella montrar är enkel i onlinebutiken som ingår i tjänsten, och marknadsföring och kommunikation av evenemanget kan enkelt göras av webbplatsen som ingår i tjänsten, liksom av elektroniska nyhetsbrev och i en onlinetidning.

 

Mobie Forum – Något helt annat än ett vanligt webbinarium

Mobie Virtual Conference

Ett mycket mångsidigt, finskt virtuellt evenemang och mäss service.

En virtuell händelse som fungerar globalt

Du kan organisera dina evenemang var som helst i världen, eftersom Mobie Oy har datacenter i 14 olika länder och täcker en bra del av den globala befolkningen. Förutom Finland finns tjänsterna i Storbritannien, Spanien, Tyskland, USA, Kanada, Japan, Kina, Hongkong, Singapore, Indien, Austalia, Förenade Arabemiraten och i Brasilien.

Konferenser

Mässor

Utbildningar

Marknadsplatser