Virtual Expo & Networking

Gemensamma virtuella mässor och sidoevenemang

Ett billigt och effektivt sätt att organisera mässor eller visa upp tjänster globalt

 

Mobie Forum erbjuder utställare en möjlighet att visa upp sina produkter och tjänster interaktivt i sin virtuella avdelning, samt att nätverka bland deltagarna. Du kan komma i omedelbar kontakt med intresserade kunder i en bilateral säker videokonferens och dela det material du vill med dem direkt.

Den virtuella avdelningen innehåller ett eget webbplatsavsnitt, där du kan producera interaktiva produkt- och tjänstepresentationer med hjälp av tjänstens många verktyg. Tjänsten innehåller också en fullblodsapp för sociala medier med egna chattar, meddelanden och chattgrupper.

Mobie Forum-evenemanget är ett kostnadseffektivt och klimatvänligt nytt sätt att visa upp produkter och tjänster globalt. Det är betydligt billigare än en traditionell mässa och också betydligt effektivare än ett vanligt webbinarium.

För mässarrangörer erbjuder tjänsten ett kostnadseffektivt sätt att producera internationella mässor. En, en gång etablerad mässa kan också göras upprepade gånger, t.ex. som ett månatligt förnybart evenemang där teman och artister ändras varje månad. Försäljningen av mässbiljetter och montersektioner är enkel i vår globala onlinebutik. Du kan också organisera händelser på alla system som finns i vårt datacenter på kartan nedan för att ge dina kunder bästa möjliga användarupplevelse.

 

Konferenser

Mässor

Utbildningar

Marknadsplatser