Virtuaalinen markkina- ja myyntikanava

Mobie Forum – virtuaalinen markkinatori


Eikö kassa käy ja päivät käyvät pitkiksi tyhjässä liikkeessä?

Covid-19 -pandemia on vähentänyt merkittävästi asiakasmääriä kauppakeskuksissa ja kaupunkien kivijalkaliikkeissä. Nyt asiakasmäärien kasvattamiseen, henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja myyntiin on olemassa edullinen virtuaalinen ratkaisu.

Mobie Forum mahdollistaa monipuoliset markkinointi- ja myyntitapahtumat virtuaalisesti helppokäyttöisessä verkkopalvelussa. Tapahtumaan voidaan helposti liittää erilaista oheisohjelmaa joko tallennettuina interaktiivisina esityksinä, tai live-striimattuina paikan päältä. Myös erilaisten kilpailujen ja asiakaskyselyjen toteuttaminen on helppoa.

Jokaisella liikkeellä on käytössään oma interaktiivinen tuotteiden ja palveluiden esittelytila ja henkilökohtainen videoneuvotteluhuone asiakkaiden palvelemiseksi. Voit kontaktoida kaikkia tapahtuman kävijöitä järjestelmän sisäisessä somessa, jossa sinulla on oma ryhmä kaikkia tapahtuman kävijöitä varten. Voit näin kutsua kävijöitä helposti omiin esittely- ja myyntitilaisuuksiisi. Henkilökohtainen tuote-esittely tapahtuu omassa videoneuvottelutilassasi, jossa voit jatkaa kaupankäyntiä myös tapahtuman jälkeen ja tarjota asiakkaallesi näin henkilökohtaista palvelua olipa hän missä vain. Asiakaskuntasi laajenee tämän myötä valtakunnalliseksi.

Entäpä myynti jos asiakkaat eivät tule paikalle ostamaan?

Mobie Forum sisältää myös oman verkkokaupan, johon voit tuoda kaikki kampanjatuotteesi myyntiin ilman, että sinun tarvitsee investoida omaan verkkokauppaan. Veloitamme vain pienen komission tuoteutuneesta myynnistä. Voimme myös linkittää kampanjatuotteesi olemassa olevaan verkkokauppaan jos sinulla on jo sellainen.

Myös kansainväliseen kauppaan

Mobie Forum soveltuu myös kansainväliseen markkinointiin ja myyntiin, sillä Mobie Oy:n palvelinkumappanina toimii Amazon Web Services, jonka palvelinverkosto kattaa koko maailman. Palvelu skaalautuu myös tarvittaessa erittäin suurille kävijämäärille.

Mobie Forum – Jotain ihan muuta kuin tavallinen markkinatori

Mobie Virtual Conference

Erittäin monipuolinen, suomalainen virtuaalitapahtuma ja -messupalvelu.

Virtuaalitapahtuma joka toimii globaalisti

Voit järjestää tapahtumasi missä päin maailmaa tahansa, sillä Mobie Oy:llä on palvelinkeskuksia fyysisesti joka puolella maailmaa, kaikkiaan noin 320 eri palvelinpisteessä. Palvelinjärjestelmissä kumppaninamme toimii alan globaali markkinajohtaja AWS.

Karttamerkinnät

= Alueet.

= Reunasijainnit. Reunasijainnit ovat AWS-datakeskuksia, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan palveluita mahdollisimman matalalla viiveellä.

Konferenssit

Messut

Koulutukset

Markkinatorit