Leveransvillkor

Gäller från 1 april 2020

Allmänt om Mobie Forum onlinebutiken

E-handelstjänsterna säljs av Mobie Oy (Företags-ID: 2346592-7) till företag, organisationer, andra organisationer och privatpersoner i Finland och EU. Priserna på tjänsten rapporteras inklusive moms till den aktuella skattesatsen. Vi behåller rätten att ändra priser, liksom göra förändringar i andra hanteringskostnader.

Beställning

Tjänster beställs främst via Internet https://www.mobieforum.fi/. Alla beställningar bekräftas via e-post, vilket anger priset på beställningen och de beställda produkterna. För att få en orderbekräftelse måste du ange en e-postadress när du beställer. Kunden samtycker till de leveransvillkor som gäller för varje beställning.

Orderbekräftelse

Vi skickar dig ett kvitto via e-post, där du kan se:

  • beställda tjänster
  • fakturasumma
  • skatteandelen på ordern

Via användarkontot på vår hemsida kan du kontrollera beställningens innehåll och status.

Betalningsmetoder

Tjänsterna och deras hanteringskostnader betalas vid beställningen. Webbutiken kan användas för att betala med Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP Bank, Sparbanken, Visa (Nets), MasterCard (Nets), American Express (Nets), MobilePay, Collector Bank och Oma Säästöpankki. Betalning görs via Paytrails webbplats.

Leverantör av betaltjänster

Paytrail Oyj (2122839-7) samarbetar med finska banker och kreditinstitut som leverantör av betaltjänsten. Paytrail Oyj visas som betalare på ett kontoutdrag eller kortfaktura och vidarebefordrar betalningen till handlaren. Paytrail Oyj är licensierad av ett betalningsinstitut. I händelse av ett klagomål, vänligen kontakta leverantören av produkten i första hand.

Paytrail Oyj, (företags-ID: 2122839-7)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: 020 718 1830
www.paytrail.com

Bearbetning

Som regel behandlar vi beställningar automatiskt efter lyckad betalning. Om automatisk orderhantering inte är möjlig på grund av innehållet i beställningen eller andra skäl kommer beställningen att behandlas av kundtjänst efter att ha bekräftat betalningen under kundtjänstens normala öppettider, mån-fre 08:00 – 16:00.

Leveransmetod och fraktkostnader

Beställningar produceras elektroniskt och levereras elektroniskt till kunden när beställningen har behandlas.

Ångerrätt

Du har rätt att säga upp detta avtal inom 14 dagar utan att ange någon anledning. Ångerfristen skall löpa ut 14 dagar efter det att avtalet har ingåtts.

För att utöva ångerrätten måste du informera oss (Mobie Oy, Snellmaninkatu 2 B, andra våningen,
70100 Kuopio Finland, +358 50 326 1742, info@mobie.fi) om ditt beslut att säga upp avtalet otvetydigt (t.ex. per brev via posten eller e-post).

Effekter av tillbakadragande

Om du säger upp detta avtal kommer vi att returnera alla betalningar vi får från dig utan dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar efter mottagandet av uppsägningsmeddelandet. Vi kommer att göra en återbetalning med den betalningsmetod som du använde i den ursprungliga transaktionen, såvida du inte uttryckligen har samtyckt till något annat, och under alla omständigheter på ett sådant sätt att du inte kommer att ådra dig några kostnader för återbetalning av betalningarna.

Om du har begärt att tjänsten ska tillhandahållas före utgången av ångerfristen måste du betala oss en rimlig avgift för den prestation som gjorts för att fullgöra avtalet när uppsägningsmeddelandet lämnats in.

Övrigt

Vid beställning bekräftar kunden att de har läst dessa leveransvillkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra våra leveransvillkor.

Mobie Oy behandlar alla kunddata i fullständigt förtroende. Mobies Oy åtar sig att inte lämna ut kunduppgifter till tredje part. Mer detaljerad registrering av drifts- och tillämpningsprinciperna finns i registerbeskrivningenför tjänsten.