Social Micro Learning

Gemensamt, utbildning vid sidan av arbetet

Mobie Forum – marknadens mest mångsidiga utbildningsbas online

Mobie Forum innehåller den mest mångsidiga online-utbildningsplattformen på marknaden, Mobies artificiell intelligensgrundade Learning Experience plattform. Förutom utbildning möjliggör tjänsten även produktion av onlinekurser för distribution och försäljning via en global onlinebutik.

Förutom artificiell intelligensgrundade onlinekurser kan utvecklingen av personalkompetens inkludera liveföreläsningar och lagarbete i tjänstens virtuella klassrum, samt begrundande och delagande i den inlärda teorin med kollegor på tjänstens sociala medier.

Mobies inlärningsmiljö är speciellt utformad för social mikroinlärning, där innehållet är uppdelat i korta interaktiva paket som varar i 2-3 minuter, som är lätta att gå igenom när som helst, var som helst Mikroinlärning kräver en särskild mängd från e-lärandemiljön, eftersom även stora kundenheter måste presenteras på kort tid. På grund av detta innehåller Mobie-inlärningsmiljön över 70 inbyggda interaktiva verktyg för berikande material.

Virtuella utbildningar och onlineutbildningar globalt

Du kan organisera dina utbildningar var som helst i världen, eftersom Mobie Oy har datacenter i 14 olika länder och täcker en bra del av den globala befolkningen. Förutom Finland finns tjänsterna i Storbritannien, Spanien, Tyskland, USA, Kanada, Japan, Kina, Hongkong, Singapore, Indien, Austalia, Förenade Arabemiraten och i Brasilien.

Konferenser

Mässor

Utbildningar

Marknadsplatser