Social Micro Learning

Yhteisölliset, työn ohessa tapahtuvat koulutukset

Mobie Forum – markkinoiden monipuolisin verkkokoulutusalusta

Mobie Forum sisältää markkinoiden monipuolisimman verkkokoulutusalustan, Mobien tekoälypohjaisen Learning Experience Platformin. Palvelu mahdollistaa koulutusten lisäksi myös verkkokurssien tuottamisen jakeluun ja myyntiin globaalin verkkokaupan kautta.

Henkilöstön osaamisen kehittäminen voi sisältää tekoälypohjaisten verkkokurssien lisäksi live-luennot ja työryhmätyöskentelyn palvelun virtuaalisessa luokkatilassa sekä opitun teorian pohdiskelun ja jakamisen kollegoiden kanssa palvelun sosiaalisessa mediassa.

Mobie -oppimisympäristö on suunniteltu erityisesti työn ohessa tapahtuvaan yhteisölliseen mikro-oppimiseen (Social Micro Learning), jossa sisältö jaetaan lyhyisiin 2-3 minuutin mittaisiin interaktiivisiin kokonaisuuksiin, jotka on helppo käydä lävitse milloin ja missä vain. Mikro-oppiminen vaatii verkko-oppimisympäristöltä erityisen paljon, koska laajatkin asiakokonaisuudet on pystyttävä esittämään lyhyessä ajassa. Tämän vuoksi Mobie-oppimisympäristö sisältää yli 70 sisäänrakennettua interaktiivista työkalua materiaalien rikastamiseen.

Virtuaali- ja verkkokoulutukset globaalisti

Voit järjestää koulutuksesi missä päin maailmaa tahansa, sillä Mobie Oy:llä on palvelinkeskuksia fyysisesti 14 eri maassa ja ne kattavat reilusti yli puolet koko maapallon väestöstä. Palvelut sijaitsevat Suomen lisäksi Isossa-Britaniassa, Espanjassa, Saksassa, USA:ssa, Kanadassa, Japanissa, Kiinassa, Hong Kongissa, Singaporessa, Intiassa, Australiassa, Arabiemiraateissa ja Brasiliassa.

Karttamerkinnät

= Alueet.

= Reunasijainnit. Reunasijainnit ovat AWS-datakeskuksia, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan palveluita mahdollisimman matalalla viiveellä.

Konferenssit

Messut

Koulutukset

Markkinatorit