Virtual Expo & Networking

Yhteisölliset virtuaalimessut ja oheistapahtumat

Edullinen ja tehokas tapa järjestää messut tai esitellä palveluja globaalisti

 

Mobie Forum tarjoaa näytteilleasettajille mahdollisuuden esitellä tuotteitaan ja palvelujaan interaktiivisesti omalla virtuaaliosastollaan, sekä lisäksi verkostoitua osallistujien kesken. Pääset välittömään kontaktiin kiinnostuneiden asiakkaiden kanssa kahdenvälisessä suojatussa videoneuvottelussa ja voit jakaa heille haluamaasi materiaalia heti.

Virtuaaliosasto sisältää oman sivusto-osion, jonne voit tuottaa interaktiivisia tuote- ja palveluesittelyjä hyödyntäen palvelun lukuisia työkaluja. Palvelu sisältää myös täysiverisen sosiaaalisen median sovelluksen omine chatteineen, viesteineen ja keskusteluryhmineen.

Mobie Forum -tapahtuma on kustannustehokas ja ilmastoystävällinen uusi tapa esitellä tuotteita ja palveluita globaalisti. Se on huomattavasti edullisempi kuin perinteinen messutapahtuma ja myöskin merkittävästi tehokkaampi kuin tavallinen webinaari.

Messujärjestäjille palvelu tarjoaa kustannustehokkaan tavan tuottaa kansainvälisiä messutapahtumia. Kerran perustettu messutapahtuma voi olla myös toistuvasti, esim. kuukausittain uusiutuva tapahtuma, jossa teemat ja esiintyjät vaihtuvat kuukausittain. Messulippujen ja -osastojen myynti tapahtuu helposti globaalissa verkkokaupassamme. Voit myös järjestää tapahtumia missä tahansa alla olevan kartan mukaisessa palvelinkeskuksessamme sijaitsevassa järjestelmässä, tarjotaksesi asiakkaillesi parhaimman mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

 

Karttamerkinnät

= Alueet.

= Reunasijainnit. Reunasijainnit ovat AWS-datakeskuksia, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan palveluita mahdollisimman matalalla viiveellä.

Konferenssit

Messut

Koulutukset

Markkinatorit