Virtual Conference & Networking

Yhteisölliset ja monipuoliset virtuaaliset seminaarit ja konferenssit

Verkostoidu ja osallistu keskusteluihin virtuaalitapahtumissa


Mobie Forum -tapahtuma on verkossa tapahtuva konferenssi- tai seminaaritapahtuma, webfoorumi, joka sisältää perinteisen webinaarin sijaan esitykset joko tallenteina tai live broadcastingina, sekä verkostoitumismahdollisuuden ja videoneuvottelut osallistujien kesken. Palvelu voi sisältää myös virtuaaliset kahvi- ja iltatapahtumat live-sessioineen ja ryhmätiloineen.

Miksi puheet ja esitykset ovat pääosin tallenteita?

Mobie Forumissa puheet ja esitykset ovat pääosin monipuolisia interaktiivisia tallenteita, jotka saat tarvittaessa ammattilaisten tuottamana kokonaisvaltaisena ”Avaimet käteen” -palveluna.

Normaalissa webinaarissa puhujille ei jää paljon aikaa vastata kuulijoiden kysymyksiin tai käydä heidän kanssaan kahdenvälisiä keskusteluja. Mobie Forumissa jokaisella esiintyjällä on tapahtuman ajan käytössään oma videoneuvotteluhuone, johon halukkaat voivat tulla keskustelemaan.

Verkostoidu ja tee tulosta

Mobie Forum -tapahtumassa pääset verkostoitumaan muiden tapahtumaan osallistujien, puhujien, esittelijöiden ja näytteilleasettajien kesken ja halutessasi voit aloittaa heti kahdenväliset neuvottelut suojatussa videoyhteydessä. Tapahtuma on aktiivinen erikseen sovitun ajan, jolloin sinulla on huomattavasti enemmän aikaa perehtyä sisältöön ja verkostoitua kuin kertaluontoisessa webinaarissa.

Ilmastoystävällinen, kustannustehokas ja riskitön järjestää

Virtuaalinen tapahtuma on kustannustehokas ja ilmastoystävällinen, sillä turha matkustaminen jää pois. Voit varata tapahtumasi järjestettäväksi missä tahansa alla olevassa kartassa sijaitsevissa palvelinkeskuksessamme varmistaaksesi sen että palvelu toimii globaalisti parhaalla mahdollisella tavalla.

Sponsorointi ja virtuaaliset näyttelyosastot

Konferenssiin voidaan myydä virtuaalisia messutiloja, joissa näytteilleasettajat saavat omat sivunsa interaktiivisia tuote- ja palveluesittelyja varten ja heillä on käytössään myös koko tapahtuman ajan oma virtuaalinen neuvotteluhuone ryhmä-, sekä kahdenvälisiä neuvotteluja varten ja tämän lisäksi omat keskustelufoorumit ja someryhmät.

Pääsymaksujen ja näyttelypaikkojen myynti globaalissa verkkokaupassa

Tapahtumalippujen ja virtuaaalisten messuosastojen myynti tapahtuu helposti palvelun sisältämässä verkkokaupassa ja tapahtuman markkinoinnin ja viestinnän hoidat helposti palveluun sisältyvillä www-sivuilla sekä sähköisillä uutiskirjeillä ja verkkolehdellä.

 

Mobie Forum – Jotain ihan muuta kuin tavallinen webinaari

 

Mobie Virtual Conference

Erittäin monipuolinen, suomalainen virtuaalitapahtuma ja -messupalvelu.

Virtuaalitapahtuma joka toimii globaalisti

Voit järjestää tapahtumasi missä päin maailmaa tahansa, sillä Mobie Oy:llä on palvelinkeskuksia fyysisesti joka puolella maailmaa, kaikkiaan noin 320 eri palvelinpisteessä. Palvelinjärjestelmissä kumppaninamme toimii alan globaali markkinajohtaja AWS.

Karttamerkinnät

= Alueet.

= Reunasijainnit. Reunasijainnit ovat AWS-datakeskuksia, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan palveluita mahdollisimman matalalla viiveellä.

Konferenssit

Messut

Koulutukset

Markkinatorit