Mobie Healthcare Academy

Koulutusratkaisu yrityksille ja organisaatioille

Mobie Healthcare Academy yrityksille ja organisaatioille

Mobie Healthcare Academy tarjoaa terveydenhoito- ja hoiva-aloilla toimiville yrityksille ja organisaatioille monipuolisen koulutusmateriaalien sisällöntuotanto- ja jakelukanavan, sekä tekoälypohjaisen osaamisen kehittämisjärjestelmän ja mobiilin oppimisympäristön. Järjestelmä on eriomainen koulutus- ja perehdyttämisratkaisu ja jakelukanava esimerkiksi terveydenhoitoalan laitteita ja välineitä valmistavien yritysten käyttööotto- ja huoltokoulutuksiin, mahdollistaen koulutusmateriaalien globaalin jakelun myös Covid-19 -taudin kaltaisten kansainvälisten kriisitilateiden aikana, jolloin liikkuminen paikasta toiseen rajattu. Palvelun käyttöönotto ei vaadi investointeja, maksat vain palvelun käytöstä käyttäjämäärien mukaan.

Voit aktivoida ilmaisen tilin palveluun klikkaamalla alla olevaa “Aktivoi ilmainen tili” -painiketta. Palvelu mahdollistaa täysin oman visuaalisen ilmeen toteuttamisen yrityksen tai organisaation koulutusosioon. Asiantunteva ja tehokas sisällöntuotantotiimimme on tarvittaessa käytössäsi interaktiivisten ja pedagogisesti toimivien koulutusmateriaalien suunnittelussa ja tuottamisessa.

Mobie -oppimisympäristö

Erittäin monipuolinen tekoälypohjainen mobiilioppimisympäristö.

Koulutusmateriaalit Healthcare Academyn verkkokaupasta

Löydät Mobie Academyn verkkokaupasta kasvavan määrän erilaisia koulutus- ja tukimateriaaleja joko kokonaisina verkkokursseina, tai vaihtoehtoisesti Mobie Zine -muotoisina HTML5-verkkojulkaisuina. Erittäin monipuoliset, interaktiiviset kurssit sisältävät paljon uudentyyppisiä tehtäviä sekä oman osaamisen testaamiseen, että virallisiin kurssikokeisiin. Näet aina tiedot omasta suorittamisestasi reaaliajassa, jopa niin, että voit vertailla suorittamistasi kurssin suorittaneiden keskiarvoihin. Kurssimateriaalit toimivat ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla laitteilla, älypuhelimista, tablet-laitteisiin ja tietokoneisiin.

Sisällöntuottajille

Kouluttajille

Yksityishenkilöille

Yrityksille