Mobie Healthcare Academy

Omaehtoisen kuntoutuksen ja hyvinvoinnin kehittämisen alusta.

Omaehtoisen kuntoutuksen ja hyvinvoinnin kehittämisen alusta

Mobie Healthcare Academy tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden hankkia itselleen korkeatasoisia omaehtoisen kuntoutuksen- ja hyvinvoinnin kannustavia mobiilikoulutusmateriaaleja Mobie Healthcare Academyn -verkkokaupasta.

Työnantajat tai vakuutusyhtiöt voivat myös jakaa näitä materiaaleja omille työntekijöilleen tai asiakkailleen ylläpitääkseen hyvinvointia ja terveyttä, tai nopeuttaakseen hoivaprosesseja. Usein kuulee sanottavan, että meillä ei ole tulevaisuudessa varaa hoitaa sairauksia, vaan keskittyä ylläpitämään terveyttä. Tässä Mobie Healthcare Academyn kannustavat ja helppokäyttöiset mobiilikoulutusmateriaalit ovat erinomainen apu.

Voit hankkia Mobie Healthcare Academy -verkkokaupasta joko yksittäisiä materiaaleja, tai vaihtoehtoisesti osallistua niin monen palveluntarjoajan kursseille kuin haluat. Kurssit voivat sisältää myös yksityisiä videokeskusteluja ja -palautteita, mikäli koulutuksentarjoaja näitä tarjoaa saataville. Kaikki materiaalit ja suoritustiedot näkyvät omassa oppimisportfoliossasi juuri niin kauan kuin haluat.

Mobie -oppimisympäristö

Erittäin monipuolinen, tekoälypohjainen verkkopalvelu.

Sisällöntuottajille

Kouluttajille

Yksityishenkilöille

Yrityksille